Brusselbrief februari 2017
Brusselbrief februari 2017

Burgerkabinet van start 

De voorbije maanden is Brussel niet uit de belangstelling geweest. Met het Burgerkabinet over Brussel willen we nagaan hoe Vlamingen en Brusselaars Brussel beleven, hoe het wederzijds begrip en respect kan worden verbeterd en welke concrete aanbevelingen burgers daarvoor zouden willen maken.
Hoe denkt u over Brussel? Frisse ideeën? Beleeft u Brussel als woonplek, als werkplek, als studentenstad, als culturele stad, als winkelstad, als uitgaansstad, als hoofdstad, als stad van diversiteit? Of is Brussel onbekend terrein voor u en wilt u daar misschien verandering in brengen? Registreer u dan nu via www.burgerkabinet.be en neem deel aan het debat.

Beetje Brussel in uw mailbox

Dit is de nieuwsbrief van het team Coördinatie Brussel. Dankzij deze Brusselbrief blijft u op de hoogte van campagnes, initiatieven en projecten die we structureel of projectmatig ondersteunen. Misschien zijn uw professionele partners ook wel geïnteresseerd in deze gratis Brusselbrief? Stuur deze nieuwsbrief door naar uw contacten als u denkt dat ze er iets aan hebben.

zie ook brussel.vlaanderen.be
1700 www.vlaanderen.be Vlaamse gemeenschapscommissie