Coördinatie Brussel


Wij coördineren het hoofdstedelijke beleid van de Vlaamse overheid en versterken de Vlaamse aanwezigheid in Brussel en de band tussen Brussel en Vlaanderen.Slider met nieuwsitems

In de kijker

   

  Het nieuwe Vlaamse Regeerakkoord is een feit.De relevante passage over het beleidsdomein Brussel leest u van pagina 281 tot en met pagina 288. Een samenvatting van het regeerakkoord voor het beleidsdomein Brussel vindt u hier. Binnen de nieuwe Vlaamse Regering is minister Benjamin Dalle bevoegd voor Brussel, Jeugd en Media.
   

  In het voorjaar van 2018 schreef de Vlaamse overheid - Coördinatie Brussel een opdracht uit om een infrastructuurplan voor het Brusselse deeltijds kunstonderwijs (DKO) op te stellen. Er is immers nood aan een objectief beleidsvoorbereidend instrument waarop toekomstig beleid zich kan baseren om de infrastructurele pijnpunten van het Brusselse DKO structureel aan te pakken. Bij mededeling aan de Vlaamse Regering van 5 april 2019 werd een stuurgroep opgericht om uitvoering te geven aan het infrastructuurplan DKO.

    


  BRUZINE is een meertalige, laagdrempelige brochure die aan pendelaars, expats, Vlamingen, Franstaligen… uitlegt wat de Vlaamse Gemeenschap in onze hoofdstad doet.

  BRUZINE kunt u hier lezen of gratis bestellen. Bezoek zeker ook de website van BRUZINE

  undefined